Receptek egyszerűen, érthetően!

Konyha idő logo

Néhány szó a honlapról.

Viczián Tamás vagyok! A konyhaido.com oldal üzemeltetője és kezelője.

Jómagam is szeretek a konyhában alkotni. Nem vagyok több egy átlagos magyar állampolgárnál, aki érdeklődik a finom ételek és sütemények elkészítése iránt. A honlapot azért hoztam létre, hogy minél érthetőbben, részletesebben ismertessem egy-egy, általam is kipróbált recept elkészítését. Ezáltal minden, most még a konyhában, csak próbálkozó embertársam számára könnyebbé tegyem az önállóan elkészített ételek megvalósítását.

Sokan töltünk időt a konyhában. Nők és férfiak egyaránt. Van, aki csak elfogyasztja az ételt és rohan is tovább. Illetve van, aki nagy szeretettel és érdeklődéssel készít ott bármilyen alapanyagból ízletes ételeket.

A konyha egyébként is a ház lelke.  Egy közös családi sütés – főzés összehozza a családtagokat, ami szuper dolog. Ráadásul még ízletes ételek is készülnek ezalatt az idő alatt. De akár egyedül is képesek vagyunk nagyszerű ételek elkészítésére.

Jó, ha az ember legalább nagyjából képben van a konyha világában, de azzal sincs baj, ha még, csak érdeklődik ezen terület iránt.

Aki a konyhaido.com oldalra látogat, bizonyára szeret tartalmas, eredményes időt tölteni a konyhában.

Konyha idő logó a honlapról

Tehát a célom, hogy egyszerű és ízletes ételeket mutassak be, amit még laikusok, kezdők is könnyedén el tudnak készíteni a leírtak alapján.

Természetesen vannak hosszadalmasabb, több munkát igénylő receptek is, de hidd el kedves látogató, nem fogod megbánni, ha belevágsz az ételek elkészítésébe.

A konyhától nem kell megijedni, a konyhában alkotni kell!

A konyha idő oldalain folyamatosan bővülő recept kínálatot találsz, melyekben törekszem a leginkább egyszerűen, részletesen és érthetően közölni az elkészítés lényegét.

 Amennyiben kérdésed van a honlapról vagy észrevételeid szeretnéd velem tudatni, akkor írd meg számomra e-mailben!

De akár saját recepted is beküldheted!

A konyhaido.com honlap törekszik arra, hogy minél érthetőbb és egyszerűen megírt receptek alapján készülő ételeket, süteményeket mutasson be.

Kellemes alkotást mindenkinek!

konyhaido.com – Receptek egyszerűen, érthetően!

error

Ha tetszik a konyhaido.com oldal, akkor kövess minket Facebookon! Köszönöm! :)